Website creatie

Concept Elektro uw Elektrotechnische Installateur

Concept Elektro is uitgegroeid tot een daadkrachtige, efficiënte en flexibele elektrotechnische organisatie met positieve, vakkundige werknemers.

Voor ons is er maar één klant en dat is de tevreden klant. In elke fase van het project, dus van ontwerp tot en met de after sales. Hieronder leest u onze kernwaarden. Zo ziet u waar u op mag rekenen als u met ons samenwerkt.

Hoge kwaliteit

U krijgt bij ons de beste kwaliteit. Dat bereiken wij door het gebruik van technisch hoogwaardige producten en materialen. Bovendien hebben wij alleen zeer goed opgeleide en ervaren mensen in dienst.
Of onze monteur nu de opdracht krijgt om een uw huis te beveiligen of om zonnepanelen te plaatsen. In alle gevallen krijgt u bij ons de beste kwaliteit.

Van inbraakbeveiliging tot aanpassingen in uw meterkast. Ook voor Duurzame oplossingen zoals laadstations voor elektrische auto’s of zonnepanelen kunt u bij ons terecht.
Naast strenge eisen voor onze materialen, leggen wij ook de lat hoog voor ons personeel.

Dankzij onze strikte selectiecriteria hebben wij alleen goed opgeleide en zeer ervaren mensen in dienst. Ons team van technici zorgt, onder leiding van een ervaren projectleider, voor een deskundige uitvoering van elk project. Hoe klein of hoe groot het project ook is.

Onze mensen zijn betrokken en zeer gedreven om voor u de beste oplossing te bedenken en deze uit te voeren. Wij zijn aangesloten bij de volgende vakorganisaties Uneto-VNI ,SEI, VEB (beveiliging) en Kiwa (brand installatie- en onderhoudsbedrijf), Comfort-Installateur.