Website creatie

Het aanspreekpunt voor al uw installatie- en onderhoudswerkzaamheden

Een flexibel, efficiënt erkend elektrotechnisch onderhouds- en installatiebedrijf

Concept Elektro houdt zich bezig met alle elektrotechnische installaties. We bieden u dan ook een ruim pakket diensten aan. Van compleet ontwerp en advies tot realisatie van het ontwerp en het bieden van services en onderhoud aan bestaande en/of nieuwe installaties.
Hierbij stellen we u, onze klant, altijd centraal bij het zoeken naar oplossingen. Samen vertalen we uw wensen en de eventuele verplichtingen naar regelwetgeving en/of opgestelde eisen van verzekeraars naar adequate oplossingen en stellen we een compleet plan van aanpak op.

“We denken met u mee en nemen u daarmee alle zorgen én het werk uit handen.”

Voor elektrotechnische oplossingen voor uw bedrijfsgebouw staan wij klaar met de best passende oplossing, helemaal aangepast op uw wensen. Hierbij denken we in mensen, niet in techniek.

Door onze flexibele organisatie kunnen wij snel en accuraat inspelen op veranderende wensen van een opdrachtgever tijdens een traject.

U kunt altijd op ons rekenen, 24 uur 7 dagen in de week. Ook als het een keer moeilijk is of als er haast bij is. Wij streven er naar een klantgericht bedrijf te zijn. Wij gaan voor een lange termijn relatie met u. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

“We zijn u graag van dienst en gaan samen met u de uitdaging aan!”